A wokban felmelegítjük az olajat, illatosra pirítjuk benne a római köményt.
Hozzáadjuk a gyömbért, és rövid kevergetés utána a porfűszereket: a koriandert, a csilit és a kurkumát.
Elkeverjük és felöntjük a pépesített paradicsommal. 2-3 percig sűrítjük, majd beletesszük a methi-levelet, a krumplit és a paprikát.
Megsózzuk, és öntünk alá 1,5-2 deci vizet. Ekkor lefedjük az edényt, és közepes lángon addig főzzük, míg a zöldségek megpuhulnak. Ne feledjük közben néhányszor megforgatni, hogy egyenletesen süljön a szabdzsi.
Amikor elkészült, megszórjuk a garam maszalával és a felaprított korianderlevéllel, és alaposan elkeverjük. Lepénykenyérrel tálaljuk. Ha időnk engedi, készíthetünk hozzá csatnit vagy salátát is.
Megjegyzés
Ezt az ételt a legjobb öntöttvas wokban vagy öntöttvas lábosban elkészíteni.