A lányom születése után, úgy 13-14 évvel ezelőtt elérkeztem arra a pontra, amikor úgy éreztem, hogy egyáltalán nem kívánom a húsokat, és elhatároztam, hogy nem is eszem többet – meséli a műsorvezető, pilates-oktató. – Ez számomra nem jelentett sem önmegtartóztatást, sem lemondást, csak így döntöttem, és a környezetem is jól tolerálta. A hús halmazállapotával valamiért nem tudok megbarátkozni, nem bírom az állagát, úgyhogy a pótlására, helyettesítésére sem törekszem, nem eszem tofu-burgert vagy szejtán-pörköltet, mert amúgy sem szeretem. Lehet, hogy olykor egyoldalúnak tűnik a táplálkozásom, mert csak azt eszem, amit szeretek, de én így érzem jól magam a bőrömben. A halak viszont nélkülözhetetlenek az étrendemben, a kedvencem a lazac és a tintahal, amelyet változatos módon, könnyű köretekkel készítek.