Vegán télies szilvacsatni

A csatnik kíváló kísérői az indiai konyhának. Édes-fűszeres ízekkel megbolondítják meg a főételeket és fűszeres oldalukkal felmelegítenek bennünket a hideg téli napokon. Rendkívül sokféle módon variálhatóak.

Recept nyomtatása
Vegán télies szilvacsatni
Fogás kísérő
Konyha indiai
Mennyiség
Hozzávalók
Fogás kísérő
Konyha indiai
Mennyiség
Hozzávalók
Elkészítés
  1. Az olajat felmelegítjük, belemorzsoljuk a csilit, hozzáadjuk a fahéjat, a gyömbért és a kókuszreszeléket.
  2. Addig kevergetjük, míg a kókuszreszelék barnulni kezd.
  3. Ekkor rászórjuk a koriandert, és jöhet bele a szilva. Kissé szétfőzzük, majd sózzuk, cukrozzuk és sűrűre főzzük.
  4. Amikor elkészült, levesszük a tűzről és belekeverjük a kámfort.
  5. Üvegekbe töltjük vagy tálaláshoz előkészítjük.
Megjegyzés

Forrás: www.vegavarazs.hu - Hémangi Dévi Dászi